Siirry pääsisältöön

Rannan kevyen liikenteen väylä pyritään avaamaan osa-aikaisesti

30.3.2021

Huhtikuussa tulossa erikoiskuljetuksia ja rantaväylän ajoittaista avaamista.

Ramppi laiturille

Näsijärven pinta on niin matalalla, että ramppia laiturille ei ole turvallista ottaa käyttöön vielä.

Naistenlahti 3 -projekti on saanut palautetta rannan kevyen liikenteen väylän sulkemisesta. Sulkeminen tehtiin turvallisuussyistä, koska työaikana suuren nosturin alla ei saa kuljeskella. Nyt on kuitenkin päätetty, että rannan kevyen liikenteen väylää pyritään pitämään auki mahdollisuuksien mukaan. Sen päihin ollaan tekemässä portteja, jotka ovat avoinna viikonloppuisin lauantai-illasta kello 18 maanantaiaamuun kello 5.30 saakka, koska sinä aikana työmaalla ei tehdä töitä. Tällä hetkellä Näsijärven pinta on vielä niin alhaalla, että väylä ei ole vielä kulkukelpoinen. Väylän turvallisuudesta vastaa Tampereen kaupunki.

Huhtikuussa kattilalaitoksen teräsrungon pystytys ja laiteasennukset jatkuvat. Työmaalle on myös tulossa erikoiskuljetuksia, joilla tuodaan laitteita. Esimerkiksi uusi syöttövesisäiliö nostetaan paikoilleen 29. huhtikuuta.

Polttoainekentän maanrakennustyöt jatkuvat tontin eteläpäässä. Turpeen vastaanottoaseman osittainen purku jatkuu ja uuden seulomon paalutus- ja perustustyöt alkavat.