Siirry pääsisältöön

Työmaalla jatketaan yötöitä

18.6.2021

Työmaan vahvuus on jo lähes 200 henkilöä.

Sähkörakennus

Voimalaitostyömaalla työt lisääntyvät ja useampia työvaiheita on käynnissä yhtaikaa. Työmaavahvuus on jo lähes 200 henkilöä.
Työmaatoimintojen vaiheistuksen, työturvallisuuden ja sopivien tuuliolosuhteiden vuoksi osa töistä tehdään yöaikaan. Yötöitä tehdään toistaiseksi arviolta syyskuun loppuun saakka ma–pe kello 17.30–5.30 ja lauantaisin kello 14–22.30.

Yötöinä tehdään kattilan teräsrungon pystytystä sekä ritilätasojen asennusta heinäkuun alkupuoliskolle asti. Tämän jälkeen yötöinä jatketaan kattilan painerungon ja kattilarakennuksen seinäelementtien asennusta syyskuun loppuun asti. Tontilla tullaan tekemään muutamaan eri otteeseen pitkää päivää myös betonivalujen kanssa. Valuja aloitellaan kello 04 aikaan ja pisimmillään ne voivat kestää jopa 17 tuntia.

Yötöissä vältetään häiritsevää melua aiheuttavia työmenetelmiä. Vältämme kello 22 jälkeen työmaakoneiden siirtelyä ja voimatyökalujen käyttöä sekä hidastamme torninosturin liikettä, mikä hiljentää sen ääntä. Toivomme, että annatte palautetta, mikäli jokin ääni aiheuttaa kohtuutonta haittaa.

Louhintatöissä saatetaan päivää joutua jatkamaan, mutta työtä ei tehdä kello 20 jälkeen. Louhinnasta voivat räjäytysten äänet kantautua kauaskin.

Työmaalla tehdään töitä tarvittaessa myös juhannuksena ja sunnuntaipäivisin.