Siirry pääsisältöön

Naistenlahden työmaalla väki vähenee syyskuun aikana

7.9.2020

Syyskuun aikana työmaalla tehdään asfaltointeja, porapaalutusta ja betonivaluja.

Työnteko jatkuu läpi talvikauden, mutta työntekijämäärä tontilla vähenee talvikaudeksi.

Elokuun aikana Naistenlahden tontilla on käynyt töissä lähes 300 ulkopuolisten urakoitsijoiden työntekijää Sähkölaitoksen oman henkilöstön lisäksi. Naistenlahti 2 -voimalaitoksen vuosihuollossa olivat kiireisimmät viikot ja Naistenlahti 3 -työmaalla lyhytkestoisia töitä (mm. betonivaluja), joissa on tarvittu paljon työntekijöitä.

Nyt alueen työntekijämäärä on vähenemässä muutamaksi kuukaudeksi eteenpäin, sillä vuosihuoltotyöt hiljenevät syyskuun puolivälissä ja Naistenlahti 3 -työmaalla neljän urakan on määrä valmistua syyskuun aikana.

Pysäköintitilannetta helpottaaksemme otamme käyttöön lähistöllä olevan pysäköintialueen, josta urakoitsijat tulevat kimppakyydeillä voimalaitostyömaalle.

Syyskuun aikana työmaalla tehdään asfaltointeja, porapaalutusta ja betonivaluja. Työmaalla saatetaan tehdä yksittäisiä töitä myös viikonloppuisin, jos aikataulusyistä se on välttämätöntä.

Vanha Naistenlahti 2 -voimalaitos otetaan tuotantoon syyskuun puolivälissä ja se tuo mukanaan normaaliin toimintaan kuuluvat polttoaine- ja tuhkakuljetukset. Tuhkakuljetuksia joudutaan työmaan takia ajamaan Poijukadun ja Rauhaniementien kautta. Rauhaniementiellä saattaa viereisen parkkikansityön vuoksi olla ajoittain haittaa kevyen liikenteen väylällä.